СКОРПИОН 7

бул. Гоце Делчев 50, ап. 15
София,
България
23.2897673
42.6750196
UserLikes
Име: СКОРПИОН 7
Адрес: София, бул. Гоце Делчев 50, ап. 15
Телефони: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - трикотаж
Дейност:

Специализирани магазини за чорапни изделия

Ключови думи: памучни чорапи, мъжки памучни чорапи, мъжки памучни чорапи с еластан, дамски чорапи, юношески чорапи с еластан

За нас

СКОРПИОН 7 - Специализирани магазини за чорапни изделия. Дистрибутиране на стоки от водещи български производители и вносители. Изключително голямо разнообразие и атрактивни цени. Директен контакт с производителите и възможност за изработка на индивидуални поръчки и количества Фирма Скорпион 7 ООД е създадена в гр. София през 1996 г. , с предмет на дейност: търговско представяне на производители, търговия на едро и дребно и др.


Фирмата се е специализирала в дистрибуция и продажба на чорапи и чорапни изделия от водещи български производители. Представители и дистрибутори сме на едни от най-големите фабрики за чорапни изделия в България. Чрез пряката връзка, която поддържаме с доставчиците и производителите успяваме да предложим на клиентите изпълнението на индивидуални поръчки, в зависимост от предпочитанията на българския потребител. Една от основните ни цели е да предложим най-доброто качество и разнообразие на продуктите.


Основни принципи на фирма Скорпион 7 ООД са коректността, точността, взаимното уважение и лоялноста към клиентите и доставчиците. Доказателство за това са три обекта на едро и дребно, с които разполагаме на територията на град София, лоялни клиенти и коректност както от страна на партньорите ни, така и от наша страна. Ние високо ценим българското производство и затова вече 14 години снабдяваме българския пазар с най-висококачествените български продукти.

 
Открийте ни в Google+